Vakantiehuizen in Overijssel

Vakantiehuizen in Overijssel

Zoek het vakantiehuisje van je dromen

PORTIMÃO: DE BEZIENSWAARDIGHEDEN DIE U NIET WILT MISSEN

U gaat op vakantie naar het gebied Portimão. Natuurlijk wilt u dan weten wat er te doen en te bekijken is in Portimão en omstreken. Portimão telt meer dan 55.000 inwoners en staat bekend om zijn mooie uitgestrekte zandstranden. Het zeewater is warm en de zee is redelijk rustig. De temperatuur is ook aantrekkelijk voor toeristen: in het hoogseizoen is het gemiddeld 28 graden. Voor vele mensen al een paar goede redenen om een vakantie te boeken naar dit prachtige gebied, wat van oorsprong een vissersstadje was. In de 19e en 20ste eeuw is het dan ook erg gegroeid. Bekijk de voor de mooiste vakantiehuisjes in de buurt van Portimão.

Grot van Benagil, Algarve

Goudgele stranden, grotten en kliffen: hier staat de Algarve bekend om. Een mooie plek van het gebied Portimão. U kunt de grotten van de Algarve bezoeken door een tour te nemen vanuit een van de vele grotere steden zoals Albufeira, Carvoeiro, Faro en Lagos. De allermooiste grot is toch echt de grot van Benagil. Er vertrekken kleine boten vanaf het strandje Praia de Benagil naar de grot die zich zo’n 150 meter verderop bevindt. Een speedboot huren is een andere optie. Natuurlijk kunt u de grot ook bereiken door er naartoe te zwemmen, maar dan moet u wel een goede zwemmer zijn en rekening houden met de stroming. Met name bij zonsopgang en zonsondergang valt het licht mooi door het grote gat naar binnen. Hierdoor kleuren de rotsen geel en rood. Erg mooi om te zien op de foto’s, maar nog fascinerender om in het echt te zien. Een geschikt vakantiehuis huren kan eenvoudig en snel op Portucasa.nl

Slide & Splash

Dit is een spectaculair aquapark gelegen in de plaats Lagoa. Op diverse sites kunt u de locatie van Slide & Splash vinden. Slide & Splash is een waterpark voor jong en oud. Er is keuze uit heel veel verschillende soorten glijbanen. Maar er zijn hier niet alleen glijbanen en andere waterattracties, maar er worden ook shows gegeven met dieren. Als u het aandurft, kunt u zelfs op de foto met een grote roofvogel, slang of een mooie papegaai. Het waterpark opent in het hoogseizoen elke dag om 10:00. Ook staan daar de prijzen per leeftijdscategorie voor u op een rijtje. Voor verdere informatie kunt u de website bezoeken.

Ruim 20 jaar ervaring

Gasten beoordelen ons met een 9,1

Meer dan 3.000 vakantiehuizen

Deskundige klantenservice