Vakantiehuizen in Overijssel

Vakantiehuizen in Overijssel

Zoek het vakantiehuisje van je dromen

Plan een leuke en unieke rondreis Amerika die helemaal bij jou past

Iedereen houdt wel van vakantie. Even lekker niks doen, niet aan werk denken en het enige waar je aan moet denken is je zonnebrand. Zo mag het voor ons wel het hele jaar door zijn! Sommige mensen vinden het heel fijn om thuis te blijven in de vakantie, terwijl anderen een all inclusive vakantie regelen. Er zijn echter nog veel meer soorten vakanties. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over een rondreis? Op deze manier kan je heel veel zien in korte tijd en je kan de hele vakantie aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Zo kan je bijvoorbeeld binnen Europa blijven, maar je zou ook een rondreis Amerika kunnen maken. In deze blog zullen we een paar voorbeelden van een rondreis in Amerika op een rijtje zetten, zodat je gegarandeerd weer vakantiekriebels krijgt!

Een citytrip als rondreis Amerika

Er liggen een hele bekende, hele grote en heel veel steden in Amerika, dus er is genoeg keuze. Als je de ultieme rondreis Amerika wil doen, zou je een mooie stad in elke staat uit kunnen kiezen. Vervolgens kan je er een roadtrip van maken en door heel Amerika rijden, maar je zou ook met het vliegtuig of met ander vervoer kunnen gaan. Op deze manier zie je heel veel van Amerika en kan je zelf bepalen hoe lang je op elke plek blijft. Ook kan je zelf de steden uitkiezen. Misschien trekt New York je wel heel erg, maar Phoenix dan weer niet. Je zou er dan bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een paar dagen langer in New York to blijven en wat korter in een andere stad in Arizona. Of misschien wil je een bepaalde staat wel helemaal overslaan.

Rondreis Amerika door de mooiste natuur

Door de grote steden zoals new York, Californië en Washington DC vergeten sommige mensen de natuur in Amerika. En dat is hartstikke zonde, want er zijn een aantal prachtige nationale parken in Amerika. Je zou bijvoorbeeld een rondreis Amerika van nationaal naar nationaal park kunnen doen om de mooiste plekken te ontdekken. Zo kan je de mooiste ravijnen, rivieren en bergen zien. Dit is ook heel goed te combineren met een hiking trip. Je kan dan een mooie wandelroute uitstippelen in elk park en hele dagen rond kunnen lopen. Doordat Amerika zo groot is, kom je ook heel veel verschillende soorten natuur tegen. In Texas zal je bijvoorbeeld mooie woestijnen tegenkomen, terwijl je in Minnesota de schoonheid van de winter kan beleven.   

Laat je onderdompelen in de cultuur

Als laatste idee voor een rondreis Amerika zou je je kunnen verdiepen op de Amerikaanse cultuur. En dan hebben we het niet over coupons en drive-throughs. Zoek bijvoorbeeld een echte ranch uit waar je kan verblijven en leer meer over het leven als cowboy. Of dompel je onder in jaren 50 Hollywood en beleef je dag als een echte zwart-wit film. Er zijn zoveel pareltjes te vinden in Amerika, als je maar even de tijd neemt om ze te zoeken.

Ga naar Tenzingtravel.nl voor alle reizen die je wil maken.

 

Ruim 20 jaar ervaring

Gasten beoordelen ons met een 9,1

Meer dan 3.000 vakantiehuizen

Deskundige klantenservice